portada_tarifa

Tarifes i reserves

Tarifes

Mas Rossell es lloga sencer, amb un mínim de 2 nits, i té capacitat per a 15 persones.

Ampliable a 16 persones (llit supletori – 25 €/nit)

El preu inclou IVA i la taxa turística

 

                                                             Cap de Setmana (2 nits)                  Nit addicional              Setmana Completa (6 nits)

Temporada Única                                             1050 €                                                450 €                                         2700 €

 

  • Consultar preus per dates assenyalades com:   Setmana Santa, Ponts , Nadal i Fi d’Any.

 

*** Per qualsevol consulta, o per fer la reserva, poden omplir el formulari que trobaran a l’apartat de contacte o be           trucar al telèfon indicat.

 

Calendari

calendari

 

Condicions

  • Per tal de formalitzar la reserva s’ha de fer un ingres de 250 € , al nº de compte que els indiquem.  La resta de la reserva, més 200 € en concepte de fiança,  es pagarà per transferència bancària uns dies abans de l’arribada.  La fiança la retornarem al nº de compte que ens indiquin, durant la setmana despres de la sortida, una vegada revisat que no hi ha hagut cap desperfecte durant l’estada.  L’anul·lació de la reserva es podrà fer, sense cap recàrrec, amb un mes d’antelació.
  • Mas Rossell te una capacitat per 15 persones. En cap cas es podrà superar la quantitat de persones indicades en la reserva. En cas que es vulgui convidar a altres persones durant l’estada s’ha d’informar al propietari i és necessària la seva autorització.
  • L’horari d’entrada serà a partir de les 17:00 h i la sortida abans de les 19:00 h del dia corresponent. Per a qualsevol canvi en parlem.
  • No es permeten animals de companyia.
  • La Piscina estarà oberta del mes de Juny fins el 15 de setembre
  • Es demana fer un bon ús de la casa i les seves insta·lacions, i deixar-la en bones condicions tal i com s’ha trobat.